Listopad 2016

Demolition

27. listopadu 2016 v 22:14 | recenzacheck |  Filmy
Demolition ač je prezentován jako komedie a drama, tak mě to teda jako komedie vůbec nepřišlo. Možná pár vtipných scén tam bylo, ale převážně je to o tom jak se muž snaží vyrovnat se smrtí své ženy. Asi každý někdy chtěl něco rozbít úplně na kousíčky a tady hlavní hrdina toho rozbije spousty. Tím se zřejmě snaží nějak vyrovnávat se smrtí a svými pocity stejně tak, že naváže citový vztah se ženou, která se mu snaží pomoci.


Sex tape

19. listopadu 2016 v 18:08 | recenzacheck |  Filmy
Sex tape je lehce erotická komedie. Pro mě osobně je to celkem originálně pojatý snímek. Převážně potom u Hanka v bytě jsem se dobře bavil. Ale jinak celkem průměr až některé části filmu mi přišli podprůměrné, ale celkově to nepůsobí tak špatně. Každopádně pokud nejste filmoví fanjšmejkři, tak se rozhodně podívejte.


Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

13. listopadu 2016 v 19:31 | recenzacheck |  Filmy
Hacksaw ridge: Zrození hrdiny je příběh z druhé světové války založený na pravdivých událostech. Desmond Doss, odpírač, který odmítá zbraň, ale přesto chce bránit svou vlast jako medik. Neskutečný příběh z války, skvěle zpracovaný a ještě lepší atmosféra, která na Vás dýchá hned od začátku až do konce a ani potom to neustává. Doporučuji naprosto všem.


Volejte Saulovi

12. listopadu 2016 v 16:08 | recenzacheck |  Seriály
Volejte Saulovi je seriál z právnikcého prostředí kde dva bratři jsou odlišní jako den a noc. Jeden se stále snaží jít striktně podle zákonů a druhý hledá všemožné kličky, háčky. Něco co by nějak mohl obejít jen aby nemusel dělat vše podle zákonů. Není to žádný akční trhák ani nic psychologického, ale i tak se mi to dobře sleduje.

Špión

7. listopadu 2016 v 11:25 | recenzacheck |  Filmy
Špión je nadprůměrná akční komedie originálně pojatá. Hlavní hrdina zde není žádný agent ve styla Bonda, ale žena 40 let a asi tak cca 100+ kg. Jason Statham v roli tupého agenta hraje opravdu skvěle a všechno dohromady mě opravdu bavilo.


Travička zelená

5. listopadu 2016 v 23:10 | recenzacheck |  Filmy
Travička zelená je akční komedie, která sice nenudí, ale ani z toho nespadnete na zadek. Asi jedna z nejlepších scén bylo jak se snažil prokopnout okno u auta. Hlavní roli zde hraje Seth Rogen, který se skvěle hodí do akčních komedií, tedy aspoň dle mého názoru. Každopádně tento snímek nepatří mezi nejsložitější, takže kdo si bude chtít odpočinout a né sledovat něco pro filmové fajnčmejkry, tak s tíhmle neudělá chybu.


Mike i Dave sháněj holku

3. listopadu 2016 v 21:02 | recenzacheck |  Filmy
Mike a Dave sháněj holku je celkem slušná komedie, i když si myslím, že v paměti mi určitě nějak dlouho nezůstane. Je tu několik dobrých, vtipných momentů, které určitě pobaví. Zejména speciální masáž či sestřenka Tery. Pokud chcete večer jen tak lehnout, relaxovat a moc nepřemýšlet určitě s touto komedií neuděláte chybu.


Buchty a klobásy

2. listopadu 2016 v 20:17 | recenzacheck |  Filmy
Buchty a klobásy aneb kravina, která nezná mezí. Jako dalo se na to koukat, ale rozhodně to nijak neuchvátí snad nikoho. Zasmějete se u toho, ale to je tak všechno. Snad každých 5 vteřin zazní nějaké sprosté slovo. Film, který mě rozhodně nenadchnul, tak že bych si ho musel pustit znovu.