Příchozí

5. února 2017 v 23:00 | recenzacheck |  Filmy
Příchozí je film, tak trochu o ničem. Né že by se to špatně sledovalo to ne. Natočené je to suprově, ale příběh téměř nic. Napětí maximálně pro toho kdo má rád věděcké bláboly. Já mám přeci jenom radši trochu té akce, která zde úplně chybí. Pokud jste zvědavý jak vypadají mimozemšťani, tak to žádná pecka taky neni. Vypadají totiž jako velká, černá ruka.

 

Swiss Army Man

1. února 2017 v 22:25 | recenzacheck |  Filmy
Swiss Army Man v češtině Švýcarák je originálně pojatý film. Asi stojí za to zmínit, že tu hraje "Harry Potter". Jde vlastně o to, že skoro celý film se tam jen prdí a prdí a všechno možný. Harry Potter zde hraje vlastně jenom "mrtvolu", ale za to je tam skoro celý film. Řekl bych, že je to až tak špatný až je to dobrý. Kdo má rád komedie myslím, že bude spokojený.


Horší než smrt

29. prosince 2016 v 20:50 | recenzacheck |  Filmy
Horší než smrt je černá komedie. Už jen představa, že vám umře otec a vy musíte zajišťovat pohřeb a do toho se na vašeho otce dozvíte tajemství, které byste ani po jeho smrti neměli vědět. Kdo má rád černý humor myslím, že tohle je ten pravý film.

 


Hvězdná brána SG-1

20. prosince 2016 v 14:02 | recenzacheck |  Seriály
Hvězdná brána je jeden z kultovních sci-fi seriálů jaký kdy vznikl. I po dlouhé době mě stále baví se dívat jak vojenské týmy chodí na meziplanetární mise a zkoumají nové světy a nové kultury. Potkávat nové rasy lidí a poznávat nepoznané to přeci musí lákat každého z nás. Skvěle udělaný seriál, který už je sice trochu starší, ale stále ho mohu doporučit. Navíc byl seriál tak úspěšný, že vznikly další dva příbuzné seriály jako Hvězdná brána: Atlantida nebo Hvězdná brána: Hluboký vesmír.

Mortdecai: Grandiozní případ

13. prosince 2016 v 21:43 | recenzacheck |  Filmy
Mortdecai je "zbohatlík", který ale dluží obrovský peníze na daních. Je to spíše takový člověk oddaný umění a kšeftování s ním než člověk, který je schopen "přežít", i když se mu to náramně daří za pomoci jeho věrného sluhy Jocka. Vždy ze všeho nějak vyklouzne i za pomoci svého čerstvě vypěstovaného knírku. Pro mě zábavná komedie, která nenudí. Ale určitě to neni Gradiózní jak by mohl název zmást.


Poslední lovec čarodejnic

3. prosince 2016 v 18:58 | recenzacheck |  Filmy
Poslední lovec čarodějnic je klasický akční snímek s Vin Dieselem. Neni úplně top, ale kdo má rád magii a čarodějnice nebo podobnou tématiku, tak by se na to asi měl podívat. Sice je to trochu klišé, kdy čarodějnice může být zabita tím, že se zničí její srdce a její hlavní nepřítel je proklet tím, že nemůže umřít. Ale jinak celkem zajímavý příběh a samozřejmě efekty jsou na celkem slušné úrovni.


Demolition

27. listopadu 2016 v 22:14 | recenzacheck |  Filmy
Demolition ač je prezentován jako komedie a drama, tak mě to teda jako komedie vůbec nepřišlo. Možná pár vtipných scén tam bylo, ale převážně je to o tom jak se muž snaží vyrovnat se smrtí své ženy. Asi každý někdy chtěl něco rozbít úplně na kousíčky a tady hlavní hrdina toho rozbije spousty. Tím se zřejmě snaží nějak vyrovnávat se smrtí a svými pocity stejně tak, že naváže citový vztah se ženou, která se mu snaží pomoci.


Sex tape

19. listopadu 2016 v 18:08 | recenzacheck |  Filmy
Sex tape je lehce erotická komedie. Pro mě osobně je to celkem originálně pojatý snímek. Převážně potom u Hanka v bytě jsem se dobře bavil. Ale jinak celkem průměr až některé části filmu mi přišli podprůměrné, ale celkově to nepůsobí tak špatně. Každopádně pokud nejste filmoví fanjšmejkři, tak se rozhodně podívejte.


Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

13. listopadu 2016 v 19:31 | recenzacheck |  Filmy
Hacksaw ridge: Zrození hrdiny je příběh z druhé světové války založený na pravdivých událostech. Desmond Doss, odpírač, který odmítá zbraň, ale přesto chce bránit svou vlast jako medik. Neskutečný příběh z války, skvěle zpracovaný a ještě lepší atmosféra, která na Vás dýchá hned od začátku až do konce a ani potom to neustává. Doporučuji naprosto všem.


Volejte Saulovi

12. listopadu 2016 v 16:08 | recenzacheck |  Seriály
Volejte Saulovi je seriál z právnikcého prostředí kde dva bratři jsou odlišní jako den a noc. Jeden se stále snaží jít striktně podle zákonů a druhý hledá všemožné kličky, háčky. Něco co by nějak mohl obejít jen aby nemusel dělat vše podle zákonů. Není to žádný akční trhák ani nic psychologického, ale i tak se mi to dobře sleduje.

Kam dál