Kong: Ostrov lebek

Včera v 11:45 | recenzacheck |  Filmy
Kong je další zpracování už tak legendárního snímku King Konga. Jediný rozdíl vidím v tom, že teď je zde Kong uveden jako ochránce lidí, který je chrání před jinými monstry. Akčními scénami se to tu jenom hemží a zpracování jak po vizuální stránce tak po zvukové stránce je super. Navíc Samuel L Jackson v roli pomateného plukovníka armády spojených států se taky hodně dobře povedlo.

 

Self/Less

9. března 2017 v 21:04 | recenzacheck |  Filmy
Self/Less česky přeloženo jako Nesmrtelný. Nápad to má celkem hodně zajímavý, kdy nesmírně bohatý člověk s rakovinou, kterému nezbývá více než 6 měsíců života, tak v podstatě dostane "druhou" šanci žít. Jeden doktor mu nabídne, že mu dá nové zdravé tělo, které je vypěstované v laboratoři, ale má to háček. Nejdřív musí umřít, aby mohli přenést jeho vědomí. Záhy se ukazuje, že to vypěstované tělo zas až tak vypěstované není. Něco podobného je i film Criminal: V hlavě zločince, i když tam je to trochu jinak celé pojaté. Každopádně oba filmy se mi líbíli, protože prostě mám tenhle druh filmů rád.


Živí mrtví

5. března 2017 v 22:10 | recenzacheck |  Seriály
Živí mrtví mě ze začátku celkem oslovilo, ale postupem času, když jsem se dostal až ke třetí sérii už to prostě přestalo být ono. Líbilo se mi vraždění "zombíků", ale pak to přešlo až k tomu, kdy bojovali lidi proti lidem (už zase) a to už mě tak nebavilo, kdy se zase řeší "lidský problémy" a úplně mi tam chybělo to, aby zjišťovali stále více a více informací o nákaze. Jasně dostali se do CDC, ale během jednoho nebo dvou dílů to vylítlo do vzduchu a tím to v podstatě končilo. Samozřejmě seriál má více sérii, ale já tady hodnotím pouze první 3.

 


Tropická bouře

5. března 2017 v 22:01 | recenzacheck |  Filmy
Tropická bouře je akční komedie, která je tak špatná až se to dalo sledovat a dokonce jsem se i zasmál. I když žádný hluboký význam tento film rozhodně nemá, tak rozhodně jako oddechovka na večer si myslím nezklame. Určitě existují lepší komedie a dokonce i lepší akční komedie, ale svoje si to splní.


Příchozí

5. února 2017 v 23:00 | recenzacheck |  Filmy
Příchozí je film, tak trochu o ničem. Né že by se to špatně sledovalo to ne. Natočené je to suprově, ale příběh téměř nic. Napětí maximálně pro toho kdo má rád věděcké bláboly. Já mám přeci jenom radši trochu té akce, která zde úplně chybí. Pokud jste zvědavý jak vypadají mimozemšťani, tak to žádná pecka taky neni. Vypadají totiž jako velká, černá ruka.


Swiss Army Man

1. února 2017 v 22:25 | recenzacheck |  Filmy
Swiss Army Man v češtině Švýcarák je originálně pojatý film. Asi stojí za to zmínit, že tu hraje "Harry Potter". Jde vlastně o to, že skoro celý film se tam jen prdí a prdí a všechno možný. Harry Potter zde hraje vlastně jenom "mrtvolu", ale za to je tam skoro celý film. Řekl bych, že je to až tak špatný až je to dobrý. Kdo má rád komedie myslím, že bude spokojený.


Horší než smrt

29. prosince 2016 v 20:50 | recenzacheck |  Filmy
Horší než smrt je černá komedie. Už jen představa, že vám umře otec a vy musíte zajišťovat pohřeb a do toho se na vašeho otce dozvíte tajemství, které byste ani po jeho smrti neměli vědět. Kdo má rád černý humor myslím, že tohle je ten pravý film.


Hvězdná brána SG-1

20. prosince 2016 v 14:02 | recenzacheck |  Seriály
Hvězdná brána je jeden z kultovních sci-fi seriálů jaký kdy vznikl. I po dlouhé době mě stále baví se dívat jak vojenské týmy chodí na meziplanetární mise a zkoumají nové světy a nové kultury. Potkávat nové rasy lidí a poznávat nepoznané to přeci musí lákat každého z nás. Skvěle udělaný seriál, který už je sice trochu starší, ale stále ho mohu doporučit. Navíc byl seriál tak úspěšný, že vznikly další dva příbuzné seriály jako Hvězdná brána: Atlantida nebo Hvězdná brána: Hluboký vesmír.

Mortdecai: Grandiozní případ

13. prosince 2016 v 21:43 | recenzacheck |  Filmy
Mortdecai je "zbohatlík", který ale dluží obrovský peníze na daních. Je to spíše takový člověk oddaný umění a kšeftování s ním než člověk, který je schopen "přežít", i když se mu to náramně daří za pomoci jeho věrného sluhy Jocka. Vždy ze všeho nějak vyklouzne i za pomoci svého čerstvě vypěstovaného knírku. Pro mě zábavná komedie, která nenudí. Ale určitě to neni Gradiózní jak by mohl název zmást.


Poslední lovec čarodejnic

3. prosince 2016 v 18:58 | recenzacheck |  Filmy
Poslední lovec čarodějnic je klasický akční snímek s Vin Dieselem. Neni úplně top, ale kdo má rád magii a čarodějnice nebo podobnou tématiku, tak by se na to asi měl podívat. Sice je to trochu klišé, kdy čarodějnice může být zabita tím, že se zničí její srdce a její hlavní nepřítel je proklet tím, že nemůže umřít. Ale jinak celkem zajímavý příběh a samozřejmě efekty jsou na celkem slušné úrovni.


Kam dál